8.11.2018. 20:47
0
Šta je Mourinho rekao igračima na poluvremenu utakmice protiv Juventusa?
Jučerašnji dan u Ligi prvaka obilježio je susret Juventusa i Manchester Uniteda u kojem su Englezi slavili sa 2:1 nakon velikog preokreta.

Veliku buru podigao je Jose Mourinho koji je odgovorio na provokacije domaćih navijača, pa umalo nije izbio i sukob.

Portugalac se na kraju izvinio, a osvrnuo se i na samu utakmicu.

"Na poluvremenu sam im rekao da meč nije nimalo lak i da su oni to znali i prije početka meča. Imali smo igru, trebalo je da bude najmanje neriješeno. Veliko je zadovoljstvo pobijediti na ovakav način, hrabrim pristupom mojih momaka."

"Ove sezone smo protiv dva najbolja tima igrali u gostima - protiv Chelseaja i Juventusa. Igrali smo dobro i želio sam da svi imaju osjećaj da United može pobijediti u takvim utakmicama", zaključio je on.

Mnogi se neće složiti s njim jer je Juventus tokom većeg dijela meča imao i više od igre, ali čini se da su "Crveni đavoli" dobili više nego što su očekivali, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.