11.11.2018. 12:00
0
HŠK Zrinjski osudio nasilno ponašanje neodgovornih pojedinaca
Nogometni klub Zrinjski izrazio je duboko žaljenje zbog incidenta koji se dogodio nakon derbi meča 17. kola Premijer lige BiH koji se u Mostaru igrao protiv Sarajeva, a u kojem je gostujući pomoćni trener Muhamed Džakmić pogođen kamenom u glavu.
Podsjetimo, do incidenta je došlo nakon remija Zrinjskog i Sarajeva (2:2), a u saoćenju za javnost, HŠK Zrinjski najoštrije je osudio ovakav oblik nasilja te je poželio brz oporavak pomoćnom treneru bordo tima.

- HŠK Zrinjski izražava duboko žaljenje zbog nemilih događaja i neodgovornog ponašanja dijela gledalaca s tribine Zapad nakon utakmice HŠK Zrinjski - FK Sarajevo (2:2).

Naš klub najoštrije osuđuje svaki oblik nasilja na nogometnim terenima i ne želi tražiti nikakva opravdanja za neprihvatljivo iskazivanje nezadovoljstva i niskih strasti kojima nema mjesta u uljuđenom društvu.

Nažalost, takvo ponašanje neodgovornih pojedinaca je prouzrokovalo povredu člana stručnog štaba FK Sarajevo Muhameda Džakmića kojem se i na ovaj način iskreno izvinjavamo i kojem naravno želimo brz i uspješan oporavak te da čim prije zaboravi nemili događaj - saopćeno je iz kluba, piše Avaz.

(Alen Avdić)
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.