13.11.2018. 16:38
0
Nakon niza incidenata suspendovana tri bh. stadiona
Takmičarska komisija Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH nije imala milosti prema premijerligaškim stadionima na kojima su se u posljednje vrijeme dešavali incidenti, tako da je odlučila da suspenduje stadione Pod Bijelim brijegom (Zrinjski), Grbavica (Željezničar), Tušanj (Sloboda), sve do odluke odluke Disciplinske komisije.

Podsjetimo, u Mostaru su navijači Zrinjskog kamenom u glavu pogodili pomoćnog trenera Sarajeva Muhameda Džakmića, dok su u Tuzli i Sarajevu navijači Slobode i Željezničara uletili na teren po završetku utakmica u želji da se obračunaju sa svojim igračima zbog loših igara.

Takođe zbog lošeg suđenja na utakmici Zrinjski – Sarajevo supedovan je sudija Vladimir Bjelica, prenose Nezavisne.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.