15.11.2018. 17:25
0
Navijači BiH okupirali glavni grad Austrije: Beč gori!
Pred utakmicu između Austrije i BiH Beč bukvalno gori. Preko 15.000 navijača Zamjeva okupiralo je ulice Beča te austrijskom prijestolicnom dominiraju zastave naše zemlje.

Evropska metropola je danas praktično glavnih grad BiH zahvaljujući navijačima koji prave odličnu atmosferu. 

Pristigli navijači BiH u Beč na sitno broje minute do duela sa Austrijom, bit će to vjerovatna rekordna gostujuća posjeta koju će imati neka selekcija tokom ove Lige nacija.

Prema najavama na tribinama Ernst Happela će biti oko 20.000 naših navijača koji su pristigli iz različitih dijelova svijeta i Evrope. Centralni bečki trg Stephanplatz je praktično okupiran.


(Patria/Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.