15.11.2018. 22:38
0
BiH u eliti Lige nacija: Nepobjedivi Zmajevi remijem u Beču ovjerili prvo mjesto u grupi
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je u Beču odigrala utakmicu 5. kola Lige nacija u Ligi B.

Naš tim imao je sjajnu podršku sa tribina, a nakon 90 minuta igre rezultat je glasio 0:0. Robert Prosinečki je nastavio svoj niz bez poraza na klupi našeg tima, a Zmajevi su se plasirali u Ligu A ovog takmičenja.

Nogometna reprezentacija BiH će u narednom izdanju Lige nacija (2020/2021) igrati u elitnoj diviziji (Ligi A), a današnji rezultat je bitan i za kvalifikacije za Euro 2020. godine jer su Zmajevi osigurali barem baraž ukoliko se ne uspiju kvalificirati na smotru najboljih evropskih reprezentacija kroz kvalifikacije.


(NAP/Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.