23.11.2018. 18:25
0
Rabiot zbog bizarnog razloga odlučio napustiti PSG
Francuski nogometaš Adrien Rabiot definitivno je odlučio napustiti PSG na kraju ove sezone.

Španski mediji objavili su nedavno da je veznjak PSG-a dogovorio sve s Barcelonom i da će karijeru nastaviti na Nou Campu, pa možda i ne čudi da je Rabiot tražio razlog da napusti Park prinčeva. Našao ga je, a on je potpuno bizaran. 

Naime, Rabio je treneru Thomasu Tuchelu zamjerio što ga je ovaj kaznio zbog kašnjenja na sastanak uoči derbija protiv Marseillea.

Tuchel ga je ostavio na klupi, a francuski mediji pišu kako je Rabiota to toliko uzrujalo da je odlučio otići, prenosi Index.hr.


(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.