24.11.2018. 16:35
0
Zakarić: Ne bih poredio bh. i srbijansku ligu, mora se raditi na infrastrukturi
Goran Zakarić se nakon povrede zbog koje nije nastupio za reprezentaciju na utakmicama protiv Austrije i Španije, osjeća bolje i u kombinaciji je za nastup na ligaškom duelu Partizana i Dinama iz Vranja.

Oporavak zasad teče super, sve je prošlo u najboljem redu. Ne nosim mitelu i počeo sam trenirati sa timom. Šanse da zaigram su velike – radosno je za “Kurir” rekao Zakarić.

Može li Partizan pobijediti svih pet utakmica do kraja jeseni pitanje je koje muči i bh. reprezentativca.

– Očekuje nas pet teških ispita, ali Partizanovo se zna – uvijek idemo na pobedu i tako će da bude i u finišu prvog dijela sezone. Znamo da neće biti lako, ali ćemo dati sve od sebe da na pauzu odemo zadovoljni, dodao je.

Novinara koji je razgovarao sa Zakarićem zanimala je i njegova usporedba srbijanskog sa bh. i hrvatskim prvenstvom, obzirom da je za kratko vrijeme Zakarić igrao u sve tri zemlje.

– Svaka liga ima svoju prednost, ne bih upoređivao… Ako se uslovi i infrastruktura poprave, lige bi bile znatno kvalitetnije. Što se tiče Crvene zvezde, vjerujem da negdje mora da kiksne, opet… Moramo da gledamo sebe i kako mi igramo – zaključio je krilni napadač crno-bijelih.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.