27.11.2018. 9:05
0
Bild: Kovač sazvao igrače u sjedište kluba i žestoko ih popljuvao
Prema pisanju uglednog njemačkog lista "Bild", Niko Kovač pogubio je sve konce u ekipi Bayerna i samo je pitanje dana kada će dobiti otkaz.

"Bild" saznaje da je hrvatski stručnjak u nedjelju u 10 ujutro pozvao sve igrače na sastanak u klupskom sjedištu. No, tamo se nije analizirao debakl protiv Fortune niti se pripremalo za današnji meč Lige prvaka protiv Benfike.

Kovač je svjestan da će ubrzo napustiti klupu njemačkog velikana te je to saopćio i igračima.

- Mene možda uskoro ovdje neće biti, ali prije toga želim nešto učiniti - pišu Nijemci i dodaju da je već ova "misteriozna najava svlačionicom odjeknula poput bombe". 

No, to nije bilo ništa prema onome što je Kovač nakon toga sasuo igračima. Jasno i glasno im je rekao da su za neuspjehe kluba ove sezone krivi igrači, i to najveće zvijezde ekipe, a ne on. 

Kovač je još poručio da se "on kao Hrvat mora žestoko boriti za sve, dok je igrače-starosjedioce baš briga", a "Bild" u svom tekstu zaključuje da je reakcija igrača na ovakav govor bila da "niko od njih nije pokazao razumijevanje za ovako teške optužbe na njihov računn", prenosi Avazov sport.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.