30.11.2018. 19:00
0
Veliki preokret: Džeko ipak ozbiljnije povrijeđen, propušta najbitnije mečeve za Romu?
Posljednih dana mnogo toga je rečeno kada je po srijedi povreda kapitena "Zmajeva" Edina Džeke. Opće poznata je činjenica da su mnogi svjetski mediji prije nekoliko dana objavili da Džeko nije ozbiljnije povrijeđen, no danas mediji s "čizme" donose totalni preokret gdje kažu da bi Edin mogao otići na dužu pauzu.

Prema ranijem pisanju tamošnjeg visokotiražnog sportskog magazinu "Calciomercato", naš kapiten je jučer  odradio analizu i pauzirat će od sedam do deset dana. 

Ali, danas su se navodno pojavile nove informacije koje govore da je povreda, ipak ozbiljnije prirode, prenosi Avaz.ba.  

Navodno, Džeko neće biti spreman za nastup u narednih mjesec dana, te će tako najvjerovatnije propustiti pet bitnih utakmica za Romu u svim takmičenjima. 

S druge strane, medicinski tim Rome vjeruje da će se kapiten "Zmajeva" oporaviti do utakmice s Juventusom, no sigurno je da će propustiti utakmice protiv Intera, Kaljarija, i Viktorije Plzen.   

Nakon toga Romu očekuje duel protiv Đenove, a onda i veliki derbi protiv Juventusa.  

Sve ovo jako zabrinjava navijače "Vučice", jer Roma ne blista u posljednje vrijeme, i neophodno joj je da što prije počne osvajati bodove u Seriji A.




(Lejla Trle) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.