7.12.2018. 13:08
1
“Lahko je Juventusu, dođu i uzmu nam Pjanića”
Derby d'Italia kako se tradicionalno zove duel između Intera i Juventusa bit će odigran ovog vikenda u Seriji A, a trener Intera Luciano Spalletti istakao je da njegov tim teško može stići Juventus

“Naravno da su čuda uvijek moguća, ali moramo reći da se ona ne dešavaju često. Juventus nam trenutno bježi 11 bodova, to je jako teško sustići. Oni su najjači tim u Italiji, a mi moramo još napredovati da bi im mogli parirati. Naš međusobni duel bit će dobra prilika da vidimo gdje smo.

Radio sam u velikim klubovima u Italiji, ali Juventus je nešto drugo. Kad sam vodio Romu, oni su došli i uzeli nam jednog Pjanića. Kad sam vodio Inter, oni su došli i uzeli nam jednog Cancela. Sa tim se teško možete boriti”, kazao je iskreni Spalletti, piše “Sport1”.


(Admir Oručević)

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.