10.12.2018. 17:06
0
Pjanić: Cilj Juventusa je tripleta, sanjam pehar Lige šampiona
Fudbaler Juventusa Miralem Pjanić kaže da sanja trofej Lige šampiona u dresu “stare dame”.

Italijanski prvak gura prema očekivanjima ove sezone, a grupnu fazu okončaće utakmicom protiv Young Boysa.

“U srijedu nas čeka važna utakmica i cilj nam je da s prvog mjesta idemo dalje. Ova ekipa pokazuje da je željna uspjeha u Ligi šampiona i idemo korak po korak. Moj san je osvajanje Lige šampiona s Juventusom i učiniću sve da se to ostvari. Takođe, cilj nam je tripleta, ali još uvijek ima dosta do tih ključnih utakmica”, rekao je Pjanić za lokalne novine. 

Juventus u srijedu gostuje Young Boysu, a pobjedom bi osigurao prvo mjesto u grupi i tako sebi olakšao posao u osmini finala elitnog takmičenja.



(Lejla Trle) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.