16.12.2018. 22:39
1
'Petarda' u golu Levantea: Messi učestvovao u svih pet golova
U 16. kolu španske La Lige Barcelona je na gostovanju kod Levantea slavila sa visokih 5:0.

Kao mnogo puta dosad, Leo Messi je potpuno obilježio ovu utakmicu, pošto je učestvovao u svih pet golova svoje ekipe - tri puta je postigao pogodak, a dva puta je asistirao.

Prvi pogodak vidjeli smo u 35. minuti kada je Messi predriblao nekoliko igrača i loptu poslao Suarezu, koji pogađa za vodstvo Barcelone. Osam minuta kasnije, Messi na asistenciju Busquetsa postiže pogodak za 2:0.

Na startu drugog poluvremena, Messi postiže i drugi gol za 3:0, a onda u 60. minuti i kompletira hat-trick, a za 4:0. Konačnih 5:0 postavio je Pique, dok je Messi upisao drugu asistenciju na utakmici.

Barcelona je prva na tabeli sa 34 bodva, iza njih su Sevilla i Atletico Madrid sa 31 bodom, dok je na četvrtom mjestu Real Madrid sad 29.

(Amila Alijagić)

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.