17.12.2018. 17:43
0
Casillas prozvao Mourinha: U kojem trenutku postaje jasno da više ne može voditi jedan tim?!
Legendarni golman Real Madrida i reprezentacije Španije, Iker Casillas, ponovo je prozvao Josea Mourinha, menadžera Man. Uniteda.

Piše: Haris Ahbabović

Casillas još nije oprostio Portugalcu što ga je otjerao iz Real Madrida, gdje mu je davao minimalnu minutažu i čak ga optužio da je krtica u timu koji iznosi informacije iz svlačionice.

- Prema pisanju portugalskih novina, neko je rekao da se igrač poput mene, koji ima 37 godina, nalazi blizu penzije. Potpuno se slažem s tim. Ipak, moje pitanje je istim tim novinama je: ''Kada je riječ o trenerima, u kojem trenutku postaje jasno da više ne mogu voditi jedan tim'' - pitao je Casillas, aludirajući na Josea Mourinha.

Podsjećanja radi, Unitedu ove sezone ide jako loše, a jučer su lako poraženi od Liverpoola sa 3:1.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.