13.1.2019. 14:29
0
Velkoski: U maju ćemo znati koliko smo dobro radili
Fudbaleri Sarajeva danas su počeli pripreme za proljetni dio sezone 2018/19. Šef struke Husref Musemić obavio je prozivku igrača koji su obavili prvi trening u Trening centru FK Sarajevo u Butmiru.

Kapiten ekipe Krste Velkoski očekuje teži početak priprema i nada se da će igrače zaobići povrede.  

- Pauza je bila duga, drago mi je što smo počeli s pripremama. Znamo kakvi su nam ciljevi i potrudit ćemo se da ostvarimo rezultate, a znat ćemo u maju koliko smo dobro radili. Očekuje nas teži period priprema, nadam se da će nas zaobići povrede i da ćemo svi biti zdravi - kazao je napadač "bordo" tima. 

Velkoski je prije par dana produžio ugovor sa Sarajevom, a ističe da je još rano govoriti o završetku karijere. 

Jedan od najboljih igrača Sarajeva, veznjak Amar Rahmanović naglašava da je ekipa koncentrisana na pripreme, te da igrači ne razmišljaju o protivnicima.

- Ako mi budemo pravi, ne trebamo puno razmišljati o Zrinjskom i Željezničaru. Drago mi je što smo ostali na okupi - rekao je Rahmanović.

Sarajevo će nastaviti pripreme u Ljubuškom, a zatim u Antaliji gdje igrače "bordo" tima očekuju bolji uslovi i tereni.

(Fena/Alen Avdić)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.