24.1.2019. 18:17
0
Poraz fudbalera Sarajeva od Veleža
Fudbaleri Veleža pobijedili su danas u prijateljskoj utakmici na pomoćnom terenu Stadiona Rođeni ekipu Sarajeva sa 3:1.

Sarajevu je ovo bio prvi kontrolni meč, a Mostarcima treći kojim su na najbolji način zaključili mini ciklus od tri utakmice prije odlaska u Tursku.

Gosti iz Sarajeva poveli su u 26. minuti golom Rahmanovića. Velež je izjednačio u 29. minuti preko Fajića iz penala, a do preokreta je došao u 40. minuti golom Behrama. 

Konačan rezultat postavio je Zeljković u 68. minuti.

Ekipa Veleža ponedjeljak putuju u Tursku, gdje će provesti naredne dvije sedmice, dok je Sarajevo ovom utakmicom završilo prvi dio priprema u Hercegovini. Prvotimce lidera na tabeli Premijer lige BiH već sutra očekuje trening u TC Bumir, a krajem naredne sedmice ekipa putuje u Antaliju gdje će boraviti do 14. februara.


(Fena/Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.