25.1.2019. 14:10
0
The Sun: Asmir Begović potencijalni kandidat za golmana Manchester Cityja
Britanski “The Sun” donio je tekst u kojem govori o Asmiru Begoviću, golmanu reprezentacije Bosne i Hercegovine, njegovom mogućem odlasku iz Bournemoutha i zainteresovanim klubovima. Begović se povezuje s prelaskom u Manchester City.

Bosanski golman ima i britanski pasoš i smatra se domaćim igračem, što bio otvorilo makar jedno mjesto u koloniji stranaca Cityja.

“Jedinicu” u redovima Cityja suvereno drži Ederson Moraes , međutim u slučaju njegove povrede na gol bi morao 20-godišnji Arijanet Murić zbog čega postoji mogućnost da prvak Engleske angažuje nekog iskusnijeg golmana.

Muirić je veliko očekivanje u budućnosti engleskog kluba, ali ipak još mlad. 

Čuje se i da Manchester City nije jedini u željama da privuče 31. godišnjeg bosanskog pantera.

Begović je prošle sezone je stigao iz Chelsea u Bournemouth za 10 miliona funti.

Trener ga je izostavio na prošloj utakmici, ali i pohvalio Begovića za njegovu sportsku reakciju.

(Patria / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.