4.2.2019. 22:04
0
Thiago Silva: Solskjaer mora da je sretan zbog našeg poraza
Thiago Silva smatra da je menadžer Manchestera Uniteda, Ole Gunnar Solskjaer, prezadovoljan onim što je vidio na utakmici između Paris Saint Germaina i Lyona.

Sveci su u 21. kolu Lige 1 doživjeli prvi poraz u domaćem prvenstvu, a sve je to sa tribina posmatrao Solskjaer. Menadžer Crvenih đavola bio je u Parizu u nedjelju kako bi 'snimio' rivala u osmini finala Lige šampiona.

"Solskjaer je sigurno zadovoljan onim što je vidio", ocijenio je Silva.

"Počeli smo meč loše, ali smo onda izgubili koncentraciju. U drugom poluvremenu smo se popravili, ali smo promašili mnogo prilika. Ipak, sljedećeg utorka u Manchesteru, bit će potpuno drugačije".

'Svece' prva utakmica sa Unitedom čeka 12. februara na Old Traffordu, a revanš je na programu 6. marta u prijestolnici Francuske, prenosi Sport Klub.


(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.