12.2.2019. 19:15
0
Alaba: Braci pripadaju velike zasluge za preporod
David Alaba je odlučio pohvaliti sportskog direktora svoje momčadi Hasana Salihamiadžića koji je po njemu važna karika za dobre rezultate.

Salihamidžić je augustu 2017. stigao na ovu poziciju, a nerijetko je bio i meta kritika. Sve je izdržao, a očigledno je da kod nogometaša uživa veliko povjerenje.

– Imao je dosta posla kada je došao, to mu je pomoglo i sada je to postala rutina za njega. Dobro radi, stalno komunicira sa igračima, intervenira kada god to treba, a kada nam nešto želi reći, ode do igrača i traži razgovor, kazao je Alaba.

Ističe da veliko iskustvo s terena mnogo pomaže nekadašnjem bh. reprezentativcu.

– On ima veliko iskustvo, te stvari gleda sa stanovišta nogometaša, dodao je Alaba. Salihamidžić je karijeru završio 2012. godine, a dres Bayerna iz Munchena nosio je od 1998. do 2007. Sa Bavarcima je između ostalih osvojio trofej Lige prvaka 2001. godine.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.