19.2.2019. 10:25
0
"Sa Ronaldom ću ostvariti dječački san"
Fudbaleri Juventusa sutra sa početkom od 21 sat gostuju Atleticu u Madridu u prvom meču osmine finala Lige prvaka. Bh. reprezentativac Miralem Pjanić kazao je da Juventus očekuje težak duel.

Moramo se privići na način igre Atletica i pokušati doći do gola u Madridu. Oni podsjećaju mnogo na nas. Agresivni su, ali mislim da mi imamo kvalitetnije individualce. Atletico će biti motivisan jer igra pred svojim navijačima. Ipak, moramo poboljšati neke stvari kako bismo bili još bolji i ostvarili ciljeve.

Moramo se bolje braniti i to se odnosi na sve igrače, a ne samo defanzivce, istakao je Pjanić i osvrnuo se na na sjajnoj saigrača Cristiana Ronalda:

– Ronaldo je uvijek bio odlučujući igrač u velikim susretima, on je rođen da postiže važne golove i sada je u našoj ekipi. Mi to moramo iskoristiti. Mogu zamisliti Juve da osvaja Ligu šampiona u narednih nekoliko sezone.

To je i moj san i mislim da smo na pravom putu da to uradimo.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.