23.2.2019. 18:05
0
Klopp: Ovo nije "onaj" United , na našu žalost...
Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp biranim rečima govorio je o igri Manchester Uniteda i njihovom menadžeru pred derbi dva tima u 27. kolu Premiershipa

Liverpool gostuje velikom rivalu na Old Trafordu u nedelju od 15.05 sati. U prvom međusobnom duelu Redsi su slavili sa 3:1, ali Klop ne želi da se osvrće na taj meč.

"Način na koji su igrali tad i na koji igraju sad je znatno različit. To za nas nije dobra vest, dok je za njihove navijače sjajno. Ali, šta god više da kažem u vezi sa tim dat ću vam povoda da pišete kako ne poštujem Jose Mourinha. Naravno da nije tako, Jose je nevjerovatan trener, međutim, očigledno je da je u Unitedu imao težak period", kazao je Klopp i dodao.

"Angažovanje Solskjæra donijelo je boljitak. Vidimo sjajnog Pogbu, nevherovatnog Herreru... Bili su oni dobri i prije, ali sad su puni samopouzdanja i maksimalno koriste potencijal. United igra drugačijim stilom i može da dođe do pobjede na različite načine".

Tim sa Enfilda biće oslabljen izostancima Dejana Lovrena i Joe Gomeza, ali će se u sastavu ponovo naći Virgil van Dijk, koji je propustio duel sa Bayernom u srijedu u Ligi šampiona, prenosi Sport Klub.


(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.