27.2.2019. 9:13
0
Senzacija iz Italije: Inter ponudio Icardija Juventusu
Jednog od najboljih napadača svijeta, aktuelnog najboljeg strijelca Serije A, kapitena ekipe i golgetera koji je u pet i po godina za Inter postigao 122 pogotka, "Neroazuri" nude Juventusu, jednom od svoja dva najveća rivala. Ekskluzivu Tuttomercata prenose svi italijanski mediji.

Icardi je već duže vremena nezadovoljan u Interu, a nakon što je propustio posljednje četiri utakmice, pri čemu su navijači pokrenuli pobunu protiv njega i supruge Wande Nare koja vodi muževu karijeru, jasno je da je pitanje tek u koji će klub otići.
 
Napoli mu je razmišljanje o tome pokušao olakšati sjajnom ponudom. Napolitanci su sjajnom Argentincu ponudili devet miliona eura godišnje plaće fiksno te mogućnost još dva miliona godišnje kroz bonuse, ovisno o broju golova koje će zabiti i trofeja koje će pri tome Napoli osvojiti.  


Direktor Juventusa potvrdio kontakt s Wandom

Njegov direktor Fabio Paratici potvrdio je da je wandi poslao poruku u kojoj je napisao da je Juventus zainteresiran za Icardija, tako da se ovaj transfer, do prije samo nekoliko dana nemoguć, sada čini izglednim.

Naravno da će Interove navijače naljutiti ako Icardi, ma koliko bio omražen među njima, ode jednom od dva najveća rivala. 

Ali, uprkos mnogim napisima o interesu klubova iz inozemstva, samo se Chelsea u posljednje vrijeme konkretnije raspitivao za Icardija, prenosi Index.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.