15.3.2019. 22:15
0
Zidane Volio bih trenirati prave igrače i dobre momke, Neymar i Mbappe su fantastični, ali...
Trener Reala Zinedine Zidane na prvoj službenoj pres-konferenciji nakon povratka u Madrid istakao je kako je fokusiran na preostalih jedanaest prvenstvenih mečeva.

Zidan je najavio velike promjene u svlačionici "Kraljevskog kluba", a na upit novinara govorio je o Gareth Baleu

- Neću govoriti o Baleovoj sezoni, ostalo je još jedanaest utakmica i računat ću na njega kao i na sve. Garet je spreman - rekao je Zidan uoči sutrašnjeg meča protiv Selte, prenosi Avaz.

Novinare su zanimali i potencijalni transferi Kylian Mbappea i Neymara ovog ljeta.

- Neću govoriti o igraču koji nije moj, ono što vam mogu kazati jeste da su ta dva igrača fantastična, ali sada razmišljam samo o utakmici sa Seltom. Volio bih trenirati prave igrače i dobre momke, ali mislim da sad nije vrijeme za takve razgovore - zaključio je francuski stručnjak. 





(Lejla Trle) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.