11.4.2019. 8:51
0
"Ronaldo je predator u kaznenom prostoru"
Fudbaleri Ajaxa i Juventusa odigrali su 1:1 u prvom susretu četvrftinala Lige prvaka u Amsterdamu. Kapiten Ajaksa Matthjis de Ligt je bio zadovoljan remijem s prvakom Italije.

Atmosfera je bila dobra. U prvom dijelu bilo je šansi s obje strane, ali smo, na nesreću, pred kraj primili gol. Shvatili smo da nema svrhe da jurišamo bezglavo. Čekali smo da se stvori prilika. Nismo im dali da nas ugroze iz kontre, bilo smo veoma dobri - rekao je De Ligt. 
Ipak, Cristianu Ronaldu je bila dovoljna jedna prilika da postigne gol.

- On je predator u kaznenom prostoru. Čeka svoju šansu i strašno je brz kad uoči da ima prostora. Što se nas tiče, pokazujemo potencijal, nismo slučajno u četvrtfinalu. Morat ćemo jednako dobro da igramo i u revanšu -  poručio je defanzivac Ajaxa.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.