14.4.2019. 19:37
1
Mane i Salah za pobjedu Liverpoola protiv Chelseaja
U susretu 34. kola engleskog Premiershipa, Liverpoola je na domaćem terenu slavio protiv Chelseaja rezultatom 2:0.

U prvom dijelu utakmice nije bilo previše uzbuđenja,nijedna ekipa nije imala nešto previše šansi, pa se na pauzu otišlo pri rezultatu od 0:0.

Ipak, stvari su se promijenile u nastavku utakmice. U 51. minuti Sadio Mane je Liverpool doveo u vodstvo. A onda samo dvije minute kasnije, Salah sa udaljenosti od 20-ak metara postiže pogodak za 2:0.

Nakon toga, Chelsea je preko Hazarda imao dvije stopostotne šanse, no prvo je pogodio stativu, dok mu je drugi šut odbranio Alissom Becker.

Do kraja utakmice, nije više bilo šansi, pa je tako Liverpool upisao bitna tri boda i ostao u trci za titulu prvaka Engleske. 


(Amila Alijagić)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.