19.4.2019. 21:40
1
Osim: I mi smo svi navijači i razočarani smo rezultatima
Željezničar će u okviru 27. kola dočekati Krupu, a tim povodom održana je konferencija za medije na kojoj su se obratili šef struke, Amar Osim i prvotimac, Damir Sadiković.

- Očekujemo pobjedu. Kompletni smo, sve igrače imamo na raspolaganju. Razumljiva je ogorčenost navijača, mi smo svi navijači i svi smo ogorčeni i razočarani rezultatima. Željezničar ima tri boda manje nego što je planirao, a te izgubljene bodove mora do kraja sezone negdje nadoknaditi kako bi ostvario plasman u Evropu. Imamo manje bodova nego što smo planirali i to tri najmanje, takav je slijed događaja bio da smo mi u nekim situacijama mogli računati na bodove, a nismo ih osvojili. Treba te bodove negdje do kraja vratiti ili da neki drugi kiksaju do kraja jer ako mi ne vratimo bodove, to nam je jedina šansa da se vratimo na mjesto koje očekujemo, a to je mjesto koje vodi u evropska takmičenja, dodao je Osim i nastavio.

– Dijelovi utakmica u kojima igramo dobro nisu dovoljno dobri da ostvarimo dobar rezultat. Te periode dobre igre ne iskoristimo, a u periodima loše igre smo redovno kažnjavani. Krupa je postigla više golova u posljednjem kolu nego mi u svih sedam kola, mislim da je to dovoljan komentar za to pitanje, objavljeno je na zvaničnoj stranici kluba sa Grbavice. 

Utakmica se igra u subotu u 20 sati uz prenos na platformi Moja TV.

Prodaja ulaznica po uobičajenim cijenama počinje na dan utakmice u 10 sati u Shopu FK Željezničar, a od 14 sati u prodajnim kućicama ispred stadiona. Informacije u vezi s ulaznicama ovdje.




(Lejla Trle)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.