22.4.2019. 13:51
0
Pronađena zamjena za Icardija: Lukaku ide u Inter za 50 miliona eura
Milanski Inter označio je napadača Manchester Uniteda Romelua Lukakua kao zamjenu za izvjesniji odlazak Maura Icardija ovog ljeta, prenosi "Tuttomercato".

Kako se navodi, Neroazzurri su definitivno prelomili da prodaju Ikardija nakon odluke da ne produži ugovor, a snažni Belgijanac je prva opcija da uzme "devetku" Intera. 

United nema ništa protiv toga da Lukakua pošalje u Milano za oko 50 miliona eura, što je za čak 35 miliona manje nego što ga je platio Evertonu 2017. godine.

Lukaku će, ukoliko se završi transfer u Inter, morat pristati na smanjenje plaće od 10 miliona eura po sezoni, koliko trenutno zarađuje. 

Prije Uniteda i Evertona, Lukaku je igrao za Chelsea, West BromwichAlbion i Anderlecht, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.