7.5.2019. 16:02
0
Gattuso otkrio kako će riješiti problem s Bakayokom
Utakmicu je obilježio incident kada je trener Milana Gennara Gattusa pozvao Tiémouéa Bakayoka na zagrijavanje s klupe. Francuz je to odbio, a i pritom mu poručio da odje*e.

Gattuso mu je poručio da će o tome kasnije pričati, a nakon utakmice je novinarima objasnio o čemu se točno radi.

“Igrači su ljutiti na mene jer sam ih držao daleko od njihovih obitelji pet dana kako bismo se pripremili za ovaj dvoboj. Rekao sam im da taj bijes pretvore u pozitivnu energiju za ovu utakmicu i mislim da su to na kraju i napravili“, objasnio je Gattuso pa nastavio:

“Bakayoko? Sve ono što se dogodi ostaje u našoj svlačionici. Rekao sam mu da se spremi, a njemu je trebalo dulje nego inače i zbog toga sam pozvao Josea Maurija na zagrijavanje.”

“Mi nosimo dres velikog kluba i to nam mora biti jasno. Čekao sam sedam ili osam minuta, a on nije ustajao. Sve je u poštovanju, a ja ću to riješiti na svoj način. Oči u oči, u svlačionici i to ne mogu napraviti ispred kamera“, poručio je Gattuso.

Bakayoko je na posudbi u Milanu iz Chelseaja. Prije nekoliko mjeseci je rekao da želi ostati u Milanu, ali nakon jučerašnjeg incidenta ostaje vidjeti hoće li se to dogoditi.




(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.