1.6.2019. 23:00
0
Liverpool je prvak Evrope!
U finalu Lige prvaka Liverpool je u Madridu slavio protiv Tottenhama rezultatom 2:0.

Ovom pobjedom, Liverpool je stigao do šestog naslova Lige prvaka, pa se sada nalazi ispred Barcelone i Bayerna, koji imaju po pet naslova, a iza Milana koji ima sedam i Real Madrida sa 13 naslova prvaka.

Ipak, večerašnje finale i nije bilo pretjerano uzbudljivo, posebno prvo poluvrijeme.

Prvi gol smo vidjeli već u drugoj minuti. Mane je želio ubaciti loptu, pogodio je Sissoka u ruku, a sudija Skomina je pokazao na bijelu tačku, s koje je siguran bio Salah.

Do kraja prvog dijela utakmice bilo je još nekoliko slabijih pokušaja, pa se tako na pauzu otišlo pri rezultatu od 1:0.

Drugo poluvrijeme je bilonešto uzbudljivije, no rezultat se nije mijenjao do 87. minute, kada je Origi postigao pogodak za 2:0 za Liverpool i titulu prvaka Evrope.


(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.