13.6.2019. 13:30
0
Ramos nije pozvao Ronalda na vjenčanje
Sergio Ramos se ženi nadolazećeg vikenda u Sevilli, a pozvao je čak 500 gostiju na vjenčanje.

Zanimljivo, jedan od tih 500 neće biti Cristiano Ronaldo, prema pisanju “Marce”. Iako je s njim u Realu dijelio svlačionicu čak devet godina, Ramos nije pozvao Portugalca. Za usporedbu, na svadbi će biti David i Victoria Beckham, kao i Ramosov rival iz Barcelone, Gerard Pique, te njegova dugogodišnja djevojka, Shakira.

Marca ističe da Ramos nije pozvao Ronalda jer dvojac nije u najboljim odnosima otkako se Portugalac odlučio na novi izazov i otišao u italijanski Juventus.

Kapitenu Reala takva odluka očito nije najbolje sjela.

Zinedine Zidane i Florentino Perez će biti među gostima, a Ramos se nada kako će tamo biti i Iker Casillas, ali njegov dolazak još nije potvrđen jer se oporavlja od pretrpljenog srčanog udara, piše “Index“.

U Španiji se o ovom vjenčanju priča kao potencijalnom vjenčanju godine. Ramos je također sa svojom zaručnicom, TV voditeljicom Pilar Rubiom platio gotovo milijun eura za angažman legendarnog benda AC/DC koji će zabavljati 500 gostiju nakon ceremonije.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.