14.6.2019. 21:52
0
West Bromwich Albion "promijenio ime" zbog Slavena Bilića
Nije dugo trebalo da engleski West Bromwich Albion dođe u pažnju tamošnje, ali evropske i regionalne javnosti nakon što je objavljena informacija da im je novi trener Slaven Bilić.

Bivši selektor Hrvatske potpisao je sa WBA dvogodišnji ugovor, a ovaj klub ga je na svojoj Twitter prezentaciji predstavio kao "Super Slav".

No tu nisu stali.

Službeni Twitter nalog ove ekipe sada ima novo ime. Sada se zovu "West Bromić Albion", u čast povratka Bilića u Englesku nakon dvije godine.



Bilić je karijeru trenera počeo u Hajduku, zatim je vodio mladu reprezentaciju Hrvatske, onda seniore s kojima je igrao EURO 2008. Vodio je i Lokomotiv, Bešiktaš, a 2015. godine je preuzeo West Ham.

Kratko je bio trener i Al-Ittihada u Saudijskoj Arabiji, prenosi N1.


(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.