20.6.2019. 9:57
0
Ostaje li Amar Osim bez jednog od svojih najboljih fudbalera?
Sinan Ramović bi mogao napustiti redove FK Željezničar, a kao njegova nova destinacija se spominje neimenovani klub iz 2. lige Turske.

Ramović je na svom Instagram profilu postavio fotografiju iz aviona koja dodatno potvrđuje navodne špekulacije oko njegovog odlaska sa Grbavice.

Ovaj 26-godišnji ofanzivac je prethodne sezone imao problema sa povredama, te je odigrao svega 12 utakmica za Plave i upisao četiri asistencije uz gol.

Prije dolaska na Grbavicu igrao je u Mladosti iz Doboja kod Kaknja, a u sezoni 2017/2018 bio je najbolji fudbaler Željezničara, no u posljednjem kolu protiv Sarajeva je slomio nogu zbog čega je pauzirao veći dio prethodne sezone.

Osim za Željezničar i Mladost iz Doboja kod Kaknja nastupao je za Goražde, Velež, GOŠK iz Gabele, te matični Radnik iz Hadžića.

Da li će Ramović napustiti Grbavicu ostaje da se vidi, prenosi S1.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.