1.7.2019. 22:30
0
Sloboda dovela četiri velika pojačanja: Dva Bekića, Uzelac i Fejzić na Tušnju
Branič Almir Bekić (30), napadač Amer Bekić (26), štoper Dejan Uzelac (25) i golman Irfan Fejzić (33), nova su imena u sastavu tuzlanske Slobode za narednu sezonu.

Rođaci Bekić, koji su ponikli u omladinskom pogonu Slobode, potpisali su danas jednogodišnje ugovore uz mogućnost produženja za još godinu, a na isti vremenski period ugovor je potpisao i Fejzić, rečeno je Feni u upravi Slobode.

Almir Bekić vraća se na Tušanj nakon isteka ugovora sa Sarajevom, Irfanu Fejziću je istekao ugovor sa Željezničarom, dok je Amer Bekić nakon godinu dana napustio ekipu Zrinjskog.

Štoper Dejan Uzelac na Tušanj dolazi iz prvoligaša Olimpica, a ugovor je potpisao na dvije godine.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.