4.7.2019. 18:51
0
Novi sportski direktor Rome žestoko "opleo" po Edinu Džeki: Džeko nije gazda u ovoj kući, Romu niko neće gušiti
Novi sportski direktor Rome, Gianluca Petrachi, na zvaničnom predstavljanju je kritikovao najboljeg fudbalera Rome, Edina Džeku.

Piše: Haris Ahbabović

Već neko vrijeme se sve više priča oko Džekinog prelaska u milanski Inter, a to se nije dopalo novom sportskom direktoru Rome.

- Ne prihvatamo ucjenu, nikoga nećemo zadržati nasilu. Ne sviđa mi se kada se neki moj igrač dogovori s drugim klubom koji sam po sebi nije bio korektan. Džeko nije gazda u ovoj kući, Romu niko neće ''gušiti'' - rekao je Petrachi.

- Mislim da je Džeko danas igrač Rome, kada dođe na pripreme, shvatit će da su se stvari promijenile. Tu je novi sportski direktor, novi generalni direktor i novi trener koji žele raditi. Ako želi otići, Inter mora dobro platiti, trebam imati novac u džepu, u protivnom ga neću prodati - rekao je Petrachi.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.