14.7.2019. 8:35
0
Krstajić poslao poruku Mihajloviću: Bio si i ostao iskreno tvrdoglav
Mladen Krstajić predsjednik Radnika nije ostao ravnodušan kada je saznao da se Siniša Mihajlović njegov bivši saigrač iz reprezentacije bori sa opakom bolešču leukemijom.

Krstajić je putem zvanične stranice kluba u svoje ime i u ime FK Radnika, dao bezrezervnu podršku Siniši Mihajloviću i njegovoj porodici.

- Bio si i ostao iskreno tvrdoglav u svakom smislu, što si zamislio to si i ostvario, ne sumnjam ni sada u tvoju tvrdoglavost i pobjedu - rekao je predsjednik Radnika Mladen Krstajić, prenosi S1.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.