14.7.2019. 17:22
1
Siniša Mihajlović dobio brojne poruke podrške: Borit ću se zajedno s tobom
Siniša Mihajlović dobio je podršku cijelog fudbalskog svijeta nakon objave da boluje od leukemije.

Bivšem fudbaleru Zvezde, Sampdorije, Lazija i Intera, a sada treneru Bologne poruke podrške poslali su između ostalih Francesco Totti, Marco Materazzi, Slaviša Jokanović, Christian Vieri, potom FIFA, klubovi Roma, Torino, Milan, kao i navijači velikih rivala kao što je Partizan.

“Boriću se zajedno s tobom, jer će to biti pobjeda. Naprijed, Siniša “, poručila mu je živa legenda Rome Totti.

“Riješićeš ti i ovu utakmicu, spreman da bijemo laktovima zajedno i borimo se do pobjede, kao nekad, kao uvijek!”, objavio je Jokanović uz zajedničku sliku sa Mihajlovićem, prenose Nezavisne.


(Amila Alijagić)

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.