21.7.2019. 16:33
0
''Ako Bale ode, to će biti jer je on tako htio, a ne jer su ga Zidane ili klub protjerali''
Jonathan Barnett, agent fudbalera Real Madrida Garetha Balea oštro je kritikovao trenera tog kluba Zinedinea Zidana.

“Zidanea bi trebalo da bude sramota zbog takvih komentara upućenih nekome koji je toliko postigao za Real. Ako i kada Gareth ode to će biti iz svog najboljeg interesa, a ne zato što ga Zidane tjera”, istakao je Barnett u komentaru za ESPN.

On je svog kiljenta nazvao “jednim od najboljih na svijetu”.

“Gareth je jedan od najboljih igrača svijeta, jedan od petorice sa najvećom tržišnom vrijednošću i njegova budućnost je u nekom velikom klubu. Ako Bale ode – to će biti jer je tako htio, a ne zato što su ga Zidane ili klub protjerali”, zaključio je Barnett, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.