26.7.2019. 8:36
2
Sead Kolašinac 'heroj večeri': Zaslužio je doček ispred Emiratesa, pustite ga da ode kupiti Tierneya....
Twitterje naprosto gorio sinoć od komentara na račun Seada Kolašinca i Mesuta Ozila koji su se našli 'na udaru' razbojnika sinoć u Londonu.

I dok je Mesut Ozil djelovao potpuno preplašeno, što su primjetili i prisutni, Sead Kolašinac je bez ikakve dileme ustao da se goloruk obračuna sa dvojicom napadača koji su pri tome imali i noževe.

Zvog Kolašinčevog čina naprosto gori Twitter, a navijači Arsenala pozivaju i na doček ispred stadiona:

"Kakav lik... Nevjerojatan video Kolašinca koji se borio s dvojicom razbojnika koji su imali noževe i pokušali opljačkati Özila. Nevjerojatan je"

"Svi trebaju jednog Kolašinca u svom kvartu. Poštovat ću ga zauvijek."

"Kolašinac zaslužuje doček na Emiratesu zbog ovog hrabrog poteza protiv naoružanih razbojnika. Imam veliko poštovanje prema njemu zbog ovoga."

"Kolašinac je tenk. Özil se preplašio i nije smio ništa, a Kolašinac je reagirao hrabro i svaka mu čast. Mogli su ga povrijediti s noževima i nadam se da je dobro."

Screenshot_1.png - (FOTO) Sead Kolašinac
Screenshot_2.png - (FOTO) Sead Kolašinac




(Admir Oručević)

2
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.