6.8.2019. 20:07
0
Navijači Sarajeva "prozvali" Ajnadžića i pozvali ga u Zenicu: Vi ste najzaslužniji što Sarajevo svoju domaću utakmicu prvi put u historiji igra van svog stadiona
Udruženje navijača "Bordo prijatelji 1946" pozvalo je načelnika sarajevske općine Centar Nedžada Ajnadžića na prvu utakmicu trećeg pretkola Evropske lige Sarajevo - BATE Borisov, koja je na programu u četvrtak, 8. augusta, na stadionu Bilino polje u Zenici.

Piše: Haris Ahbabović

Podsjećanja radi, "Bordo prijatelji 1946" za najodgovorniju osobu smatraju upravo Nedžada Ajnadžića, kojeg krive što FK Sarajevo svoje evropske utakmice mora igrati na drugom stadionu, u drugom gradu, a ne na stadionu Asim Ferhatović Hase.

- Poštovani načelniče Ajnadžiću, pozivamo Vas da u organizaciji Udruženja građana "Bordo prijatelji" prisustvujete utakmici u Zenici, s obzirom na to da ste najzaslužniji što Fudbalski Klub Sarajevo svoju domaću utakmicu prvi put u sedamdesetogodišnjoj historiji igra van svog domicilnog stadiona Koševo i van svog grada. Pozivamo vas na stadion Bilino polje u Zenicu, a troškove puta i karte snosit će Udruženje, kako bi mogli iz prve ruke vidjeti rezultate vašeg rada i odnosa prema FK Sarajevo - saopćeno je iz Udruženje navijača "Bordo prijatelji 1946".

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.