24.8.2019. 18:23
0
L'Equipe: Neymar se pomirio s PSG-om, ali i dalje želi napustiti klub
Ugledni francuski list L'Equipe piše kako se odnos Neymara i PSG-a poboljšao u zadnjih nekoliko dana, ali da Brazilac i dalje želi napustiti Pariz u ovom prijelaznom roku.

Neymar bi trebao nastupiti prvi put ove sezone u nedjelju kod kuće protiv Toulousea. L'Equipe javlja kako će to biti prvi korak u procesu pomirenja te nadodaju "da više nema rata između dvije strane i da razgovaraju civilizirano."

Podsjetimo, Brazilac je željan napustiti PSG samo dvije godine nakon što je stigao tamo iz Barcelone u najvećem transferu u povijesti nogometa za 222 miliona eura.

Neymar je otišao u Pariz kako bi se maknuo iz sjene Messija, ali njegov boravak u glavnom gradu zadnje dvije godine su obilježile ozljede i neuspjesi u Ligi prvaka, što je bio glavni razlog zašto su katarski šeici uložili toliki novac u njega.

Barcelona je jedan od tri kluba zainteresiranih za dovođenje Neymara. Brazilac bi se tamo htio vratiti, ali Real i Juventus žele to promijeniti. Za sada, PSG nije dobio zadovoljavajuću ponudu od tri navedena kluba. Neymara ne žele pustiti za manje od 222 miliona, koliko su dali za njega 2017, prenosi Index.hr.

(Amila Alijagić)

PSGNeymar
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.