8.9.2019. 17:27
0
Robert Prosinečki podnio ostavku!
Robert Prosinečki više nije selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Nakon što su Zmajevi poraženi u Jerevanu od Armenije, te tako i izgubili šanse za plasmana na Evropsko prvenstvo, selektor Prosinečki je dao ostavku na selektorsku poziciju.

''Imali smo neke svoje prilike, mada moram reći da je Armenija zasluženo slavila. Nismo bili na nivou, možda u napadu jesmo, ali to je sve nevažno. Onaj penal je možda trebao biti sviran, ali šta je tu je. To je sve nevažno, jer BiH više nema šanse ići na Euro'' kazao je Prosinečki, nakon poraza.


(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.