11.9.2019. 9:08
0
Kako je selektor Kosova nasmijao Wrighta, Keanea i Dixona zbog nagle promjene raspoloženja
Selekcija Kosova igra za njih sjajne kvalifikacije za Euro.

Piše: Haris Ahbabović

Sinoć su poraženi od Engleske sa 5:3, ali uprkos tome, mogu biti zadovoljni jer su nekadašnjim prvacima svijeta dali čak tri gola u gostima. Kosovo je trenutno na trećoj poziciji u grupi A, ali je i dalje u igri da se plasira na Euro.

Selektor Kosova, Bernand Challandes, je nakon poraza njegove ekipe imao zanimljivu reakciju prilikom ulaska u svlačionicu.

Kamere su ga ulovile kako ljutito reaguje na situacije sa utakmice, ali kada je shvatio da ga kamera snima, onda je naglo promijenio svoje ponašanje i počeo je da se smije, što je nasmijalo ekipu u studiju koju su činile legende Arsenala i Manchester Uniteda, Ian Wright, Lee Dixon i Roy Keane.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.