18.9.2019. 12:36
0
Policija razoružala navijače Zrinjskog koji su krenuli u Gradačac: Pronađene palice
Policija ja u srijedu ujutro u Željuši, sjeverno od Mostara, zaustavila navijače Zrinjskog, koji su krenuli na utakmicu u Gradačac, te se trenutno obavlja sigurnosna procjena nakon čega će biti poznato hoće li im biti dopušten nastavak putovanja.

"U okviru preventivnog rada policija je jutros zaustavila pet-šest kombija s navijačima Zrinjskog sjeverno od Mostara. Trenutno se radi na sigurnosnoj procjeni i nakon što razmotrimo sve parametre odlučit ćemo hoće li im biti dopušten daljnji put ili će biti vraćeni u Mostar", kazao je glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić.

Internetski portali javili su da su navijači bili naoružani drvenim palicama, a glasnogovornik MUP-a te informacije nije mogao službeno potvrditi.

Navijači su putovali na utakmicu Kupa BiH u Gradačac gdje se kasnije danas sastaju NK Zvijezda i HŠK Zrinjski, prenosi N1.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.