29.9.2019. 17:04
0
Valverde: Jaki smo samo kad smo ujedinjeni
Trener Barcelone Ernesto Valverde priznao je da se njegov tim oslobodio pritiska pošto je konačno zabilježio pobjedu u gostima.

Španski šampion slavio je u meču sedmog kola Primere protiv Getafea rezultatom 2:0.

“Ova utakmica bila je izuzetno važna za nas. Bitno je bilo da konačno pobijedimo u gostima i da se riješimo tog pritiska. Getafe je tim protiv kojeg je teško igrati. Zbog toga je ovo pobjeda još važnija. Nismo sasvim dobro igrali u početku, ali je sve bilo lakše kada smo postigli gol. Jaki smo samo kada se držimo zajedno”, rekao je Valverde.

Barcelona je na četvrtom mjestu na tabeli sa 13 bodova, ima dva  manje od lidera Real Madrida, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.