10.10.2019. 20:00
0
Elvir "General" Rahimić poručio: Nedostajat će nam Džeko, ali koga nema bez njega se može i mora
FOTO: NSBiH
Danas se medijima u Zenici, pred duel sa Fincima, obratio pomoćni trener u reprezentaciji BiH, Elvir Rahimić.

Piše: Haris Ahbabović

„Pripremamo se za utakmicu veoma ozbiljno. Hendikep će nam predstavljati izostanak Džeke, svi znamo koliko je on kvalitetan igrač. Međutim, koga nema bez njega se može i mora. Mi se spremamo za meč bez njega i ostali igrači moraju maksimalno da se angažuju da se Džekin izostanak ne primjeti. Koliko je to moguće, vidjećemo. Imamo još dva treninga do utakmice i nadam se da će svi biti spremni. Biće promjena u sastavu u odnosu na utakmicu sa Armenijom“, kaže Rahimić i dodaje:

„Svi smo svjesni koliko nam je bitna pobjeda u ovoj utakmici. Zbog toga ćemo sigurno igrati ofanzivno i agresivno kako bismo došli do tri boda. Analizirali smo naše utakmice, nadamo se da će nam to pomoći da ispravimo greške koje smo pravili i da ćemo produžiti nade za plasman na Euro", rekao je Elvir Rahimić.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.