10.10.2019. 21:00
0
"Svi želimo da se nađemo na Evropskom prvenstvu i nećemo odustati"
FOTO: NSBiH
Danas se medijima u Zenici, pred duel sa Fincima, obratio Muhamed Bešić.

Piše: Haris Ahbabović

„Nismo ostvarili dobre rezultate u prethodnim utakmicama i ako želimo da ostanemo u trci za plasman na Euro, onda moramo pobijediti Finsku. Pred nama je važan meč u kojem protivniku odgovara bod i mi moramo ostvariti pobjedu“, kaže Bešić.

„Treniramo jako, moramo dati sve od sebe da popravimo bodovni saldo. Svi želimo da se nađemo na Evropskom prvenstvu i nećemo odustati. Zajedništvo je naša prednost i moramo to pokazati na terenu. Jasno je da će nam nedostajati Džeko, ali moramo svi preuzeti odgovornost i nadam se da ćemo odraditi posao na najbolji način", rekao je Bešić.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.