10.10.2019. 19:52
0
Džeko sa flasterom na licu stigao u kamp reprezentacije da pruži podršku saigračima
Kapiten nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko stigao je večeras oko 17.40 sati u kamp reprezentacije u Zenici, gdje ga je dočekao selektor Robert Prosinečki.

Džeko zbog povrede i operacije lica neće igrati naredna dva meča, u subotu protiv Finske u Zenici te u utorak protiv Grčke u Atini, ali je stigao kako bi svojim kolegama dao moralnu podršku pred odlučujuće mečeve, u kojima su obje pobjede imperativ za bh. tim. 

Večerašnjem su treningu prisustvovala i djeca Udruženja "Pipol" iz Tuzle, koja su se fotografirala s nogometašima, a taj je važan trenutak za mališane uveličao i Džeko.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.