13.10.2019. 19:57
0
Zanimljiva scena na pressu reprezentacije Hrvatske: Kako je portparol HNS-a "oduzeo posao" Draganu Kuzmanoviću
Zanimljiva scena viđena je na press konferenciji reprezentacije Hrvatske pred utakmicu sa Velšanima u kvalifikacijama za Euro.

Piše: Haris Ahbabović

Medijima u Velsu su se obratili Zlatko Dalić i Ivan Perišić, a problem je nastao kada je prevodilac Dragan Kuzmanović, kojeg je inače angažovao Velški savez, počeo da netačno prevodi na engleski ono što govore iz tabora Hrvatske, što se nije dopalo HNS-a Tomislavu Packu, koji je tražio da on lično nastavi prevođenje izjava novinarima.

Kada je u jednom trenutku Kuzmanović skratio Perišićev odgovor, PR HNS-a je poručio:

"Ukoliko nemate ništa protiv, ja ću prevesti ostatak konferencije za medije jer izostavljate vrlo bitne stvari koje je Ivan rekao", rekao je Pacak, a onda je on lično nastavio sa prevođenjem na engleski jezik.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.