14.10.2019. 17:22
0
''Opet komplikujemo stvari, a one su proste, vratite Milan u ruke Silvija Berlusconija''
Legendarni predsjednik Milana Silvio Berlusconi, kritikovao je sadašnje vlasnike kluba sa San Sira.

Čovjek koji je Milan doveo do najvećih uspjeha u klupskoj historiji istakao je da je nedopustiva izjava izvršnog direktora Ivana Gazidisa, kako je Eliot management spasio klub od bankrota.

“Bankrot? To su fraze koje bi neko trebalo da kaže samo ako ulazi u toalet i zatvori prvi vrata. A na to pitanje kako da Milan opet učinimo velikim, opet komplikujemo stvari, a one su proste, vratite klub nazad u ruke Silvija Berlusconija”, rekao je Berlusconi.

Nedavno je razočaran rezultatima Milana rekao da bi njegova Monca, klub koji se nalazi u Berlusconijevom vlasništvu, savladala Rossonere.

“Šalio sam se. Ne znam bivšeg trenera Giampaoloa i sadašnjeg Piolija. Ne želim da komentarišem stvari vezane za smjenu trenera Milana”, dodao je Berlusconi, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.