26.10.2019. 9:44
0
Danas u Mostaru derbi kola, Zrinjski dočekuje Željezničar
Na stadionima u Mostaru i Bijejini danas će biti nastavjeno 13. kolo fudbaske Premijer liga BiH.

Zrinjski će, nakon prošlosedmičnog poraza od Veleža, bodove spasa tražiti protiv Željezničara. S druge strane, Željo pokušava ostati u vrhu tabele i svaki bod je važan.

Fudbaleri Radnika "razbili" su u prošlom kolu tim Tuzla Citija i tako još jednom pokazali da pripadaju boljem dijelu premijerligaške tabele. Danas će dočekati Široki Brijeg, koji igra promjenjivo i daleko je od vrha. 

Dvije utakmice ovog kola odigrane su jučer. Mladost je u Doboju kod Kaknja savladala Zvijezdu 09 sa minimalnih 1:0. Velež  je na krilima pobjede u gradskom derbiju došao po bodove u Zenicu. Na kraju su i ostvarili zacrtano i sa dvije lopte u mreži Čeika odnijeli bodove u Mostar.

Dva derbija bit će odigrana u nedjeju. U Tuzli će igrati stari rivali Sloboda i Sarajevo, a u Banja Luci Borac i Tuzla City.

(Patria / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.