2.11.2019. 17:37
0
Eintracht ponizio Bayern: Pet golova u mreži Bavaraca
Odigrano je i 11. kolo njemačke Bundeslige, a Bayern je upisao težak poraz od Eintrachta, izgubivši rezultatom 5:1.

Sve je krenulo već u devetoj minuti, kada je Boateng zbog prekršaja dobio direktan crveni karton. Einstracht je to iskoristio, te stigao do pogotka u 25. minuti, kada je Filip Kostić pogodio za 1:0, a samo nekoliko minuta kasnije Sow je povisio na 2:0.

U 37. minuti, Lewandowski je uspio smanjiti prednost na 2:1. 

Samo tri minute nakon što je počeo drugi dio utakmice, Eintracht dolazi i do novog pogotka. Na 3:1 povisio je Abraham. A u 61. minuti, Hinteregger postiže gol za 4:1.

No, ni tu nije bio kraj. U 85. minuti, konačnih 5:1 za Eintracht postavlja Paciencia.

Borussia Dortmund je na domaćem terenu slavila protiv Wolfsburga rezultatom od 3:0. Strijelci su bili Hazard, Gurreiro i Gotze iz penala.

Bayer Leverkusen je ugostio Borussiju Monchengladbach, koja je slavila rezultatom 2:1. Za Monchengladbach su pogađali Wendt i Thuram, dok je Volland pogodio za Leverkusen. 


(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.